BRÖLLOPSMAKEUP & HÅR

 

Din bröllopsdag- en av de största dagarna i ditt liv! Unna dig att bli ompysslad och omhändertagen av Petra Shara Stoor, professionell makeup artist och hårstylist. Tillsammans hittar vi den makeup och håruppsättning som framhäver ditt utseende och personlighet och som gör så att Du är den brud du drömt om att få vara! 

 

Brudens Lyxpaket

Brudmakeup & håruppsättning inkl. konsultation, brynplock & form, testmakeup & provuppsättning. 

I priset ingår brudmakeup och bruduppsättning, konsultation, produktgenomgång, hudvårdstips och rekommendation av produkter för bröllopsdagen, provuppsättning och testmakeup.

Vi träffas före bröllopet för konsultation, där jag gör en  provuppsättning för att hitta den stil du önskar, vi går igenom former och dina visioner och kommer fram till vad som passar dig bäst. Jag lägger även en provmakeup och vi går även där tillsammans igenom produkter, färger, former, dina önskemål. I konsultationen ingår det även plock och form av ögonbryn. 

Pris: 4 500 kronor

 

Brudens Makeup 

Brudmakeup inkl. konsultation, brynplock & form samt testmakeup

I priset ingår brudmakeup på bröllopsdagen och vi träffas före bröllopet för en konsultation där vi tillsammans går igenom färger, former, produkter och jag gör en provmakeup. I konsultationen ingår även plock och form av ögonbryn.  

Pris: 2 800 kronor

Brudens Håruppsättning 

Bruduppsättning inkl. konsultation / provuppsättning

priset ingår bruduppsättning  på bröllopsdagen men innan dess träffas vi i god tid för en konsultation där vi tillsammans går igenom former, stilar och dina önskemål samt jag gör en provuppsättning för att hitta den stil/uppsättning som passar dig/din personlighet bäst

Pris: 3200 kronor


Paket utan konsultation: 

 

Dagen till ära

Brudpaket makeup & håruppsättning utan konsultation

I priset ingår makeup & håruppsättning på själva bröllopsdagen, ingen konsultation. Vi håller mail/telefonkontakt och diskuterar dina tankar kring din makeup och håruppsättning sen träffas vi på själva bröllopsdagen och jag skapar då en håruppsättning och brudmakeup åt dig utifrån den vision vi pratat om.

Pris: 3 800 kronor

Brudens färger

Brudmakeup utan konsultation 

I priset ingår brudmakeup på själva bröllopsdagen, ingen konsultation. Före bröllopet bollar vi ideér genom mail/telefonkontakt och utifrån vår vision och dina tankar skapar jag en brudmakeup åt dig. 

Pris: 1 800 kronor

Brudens lockar 

Bruduppsättning utan konsultation
I priset ingår håruppsättning på själva bröllopsdagen, ingen konsultation. Före bröllopet bollar vi ideér genom mail/telefonkontakt och utifrån vår vision och dina tankar skapar jag en håruppsättning åt dig. 


Pris: 2 800kronor


Paket för dina tärnor:

 

Tärnans lyxpaket

Tärna makeup & håruppsättning på bröllopsdagen

Det här är paketet för din tärna, så att dom får unna sig att bli ompysslade och vackra på din stora dag! I priset ingår makeup och enklare håruppsättning. Ingen konsultation eller ögonbrynsplock. 

Pris: 2500 kronor / tärna 

(Pris 2st tärnor: 2000kr / tärna) 

Tärnans färger

Makeup av tärna på bröllopsdagen, ingen konsultation. 

Pris: 950 kronor

Tärnans lockar

Håruppsättning, ingen konsultation.

Pris: 1 850 kronor


Paket för honom:
 

Brudgum styling

Putsning/styling av håret, bryn och lättare sminkning (för att jämna ut och motverka blänk). På bröllopsdagen, ingen konsultation!

Pris: 495 kronor

 

 

Alla priser är inkl. moms.

 

 

 

 

 

Skicka förfrågan

Namn *
Namn
Telefon
Telefon
Datum för bröllop
Datum för bröllop

Bokning av paket

Bokning

Maila in dina önskemål gällande bokning av bröllopspaket till shara@sharacreations.com . Ange datum för bröllop, samt vilket/vilka paket du önskar boka ( brud, tärna, brudgum). Ange även plats vart bröllopet skall äga rum, samt tid när du ska gifta dig så att jag kan se om jag är ledig det det datum du ska gifta dig. 

 

Betalning

Vid bokning av paket som innehåller konsultation debiteras en avgift om 1500 kr vid konsultationstillfället och resten betalas på bröllopsdagen. ( Jag har portabel kortläsare med mig) Vid bokning av paket utan konsultation debiteras dessa på bröllopsdagen. 

 

Avbokning

Eventuell avbokning av konsultationstillfälle eller bröllopspaket måste ske senast 1 vecka före bokat datum.

(Konsultationsdagar kan ändras vid behov om annan dag passar bättre)

Vid utebliven avbokning eller avbokning som inte sker i tid, så debiteras en kostnad om 1000 kr.

(Om avbokning sker pga sjukdom, återfås beloppet mot läkarintyg) 

 

Reseersättning

Jag driver min verksamhet med säte i Jättendal, Nordanstigs kommun i Hälsingland.  Jag frilansar och reser landet runt som makeup artist för bröllopsbokningar men utanför Nordanstigs kommun tillkommer reseersättning samt vid behov ersättning för boende. Detta diskuteras enskilt.