Brudens Lyxpaket

brudens-lyx-paket.jpg
brudens-lyx-paket.jpg

Brudens Lyxpaket

4,500.00

Brudmakeup & håruppsättning inkl. konsultation, brynplock & form, testmakeup & provuppsättning. 

I priset ingår brudmakeup och bruduppsättning, konsultation, produktgenomgång, hudvårdstips och rekommendation av produkter för bröllopsdagen, provuppsättning och testmakeup.

Vi träffas före bröllopet för konsultation, där jag gör en  provuppsättning för att hitta den stil du önskar, vi går igenom former och dina visioner och kommer fram till vad som passar dig bäst. Jag lägger även en provmakeup och vi går även där tillsammans igenom produkter, färger, former, dina önskemål. I konsultationen ingår det även plock och form av ögonbryn. 

Quantity:
Lägg till i varukorgen

Bröllopsmakeup & Hår

Din bröllopsdag- en av de största dagarna i ditt liv! Unna dig att bli ompysslad och omhändertagen av Petra Shara Stoor, professionell makeup artist och hårstylist. Tillsammans hittar vi den makeup och håruppsättning som framhäver ditt utseende och personlighet och som gör så att Du är den brud du drömt om att få vara! 


Bokning av paket

Bokning

Maila in dina önskemål gällande bokning av bröllopspaket till shara@sharacreations.com . Ange datum för bröllop, samt vilket/vilka paket du önskar boka ( brud, tärna, brudgum). Ange även plats vart bröllopet skall äga rum, samt tid när du ska gifta dig så att jag kan se om jag är ledig det det datum du ska gifta dig. 

Betalning

Vid bokning av paket som innehåller konsultation debiteras en avgift om 1500 kr vid konsultationstillfället och resten betalas på bröllopsdagen. ( Jag har portabel kortläsare med mig) Vid bokning av paket utan konsultation debiteras dessa på bröllopsdagen. 

 

Avbokning

Eventuell avbokning av konsultationstillfälle eller bröllopspaket måste ske senast 1 vecka före bokat datum.

(Konsultationsdagar kan ändras vid behov om annan dag passar bättre)

Vid utebliven avbokning eller avbokning som inte sker i tid, så debiteras en kostnad om 1000 kr.

(Om avbokning sker pga sjukdom, återfås beloppet mot läkarintyg) 

Reseersättning

Jag driver min verksamhet med säte i Jättendal, Nordanstigs kommun i Hälsingland.  Jag frilansar och reser landet runt som makeup artist för bröllopsbokningar men utanför Nordanstigs kommun tillkommer reseersättning samt vid behov ersättning för boende. Detta diskuteras enskilt.